Velkommen!

Succesen dubleres!
På grund af den overvældende interesse for de 2-dages kurser om ”Børns sanseintegration, samspil, rytmik, relationer og tilknytningens betydning” vi afholder 3 steder i landet, har vi besluttet at arrangere et dubleringskursus i Næstved, d. 28. og 29. august 2017. Læs mere og tilmeld dig.

 

På denne hjemmeside kan du læse om mig, om mine foredrag og kurser og om de forløb jeg har med børn.

Er du interesseret i at deltage i kurser om Børn og sansemotorik og sanseintegration, så hold øje med siden "foredrag/kurser". Jeg afholder kurser af forskellig varighed. Fra 1 dag til et efteruddannelsesforløb på 16 kursusdage.

Alle foredrag/kurser finder du i menuen til øverst på denne side. Tilmelding sker på tilmeldingsskema under de enkelte kursusbeskrivelser. Kurserne er for dig, der har lyst til at vide mere om sansemotorik i praksis.

Nyhedsmail: Er du interesseret i at modtage nyhedsmail kan du tilmelde dig nederst til højre. Du vil så modtage nyheder om sansemotorik, sanseintegration og om relations betydning, løbende.

Mit navn er Connie Nissen, med mailadresse: cn@sansemotorik.dk 

Jeg er privatpraktiserende ergoterapeut og har, i perioden fra 1989 til 2012, arbejdet med børn med vanskeligheder indenfor områderne:

  • sanseintegration,

  • sensoriske bearbejdning, herunder børn med sarte sansesystemer

  • motorisk udvikling,

  • kropslig opmærksomhed,

  • indlæringsvanskeligheder.

Siden 2012, hvor jeg påbegyndte mit efteruddannelsesforløb indenfor Theraplay, har jeg primært arbejdet med børn med tilknytningsforstyrrelser, hvilket vil sige, at der hovedsagligt er tale om børn, der bor i plejefamilier eller på døgninstitutioner. Mine erfaringer med børns sanseintegration og den sansemotoriske udvikling vil dog altid være en del af min faglige indsats.

Jeg tilbyder
Undersøgelser af børn i alderen få måneder til 17 år.

Rådgivning og vejledning til forældre, plejeforældre og personale

Undervisning af diverse faggrupper med fokus på sanseintegration og relationers betydning

Foredrag

Kurser afholdes i egne lokaler eller ude i kommuner og institutioner af forskellig varighed: fra en dag til 5 dage.

 

Du kan også finde mig på Facebook.
 

Min faglige baggrund

Autoriseret ergoterapeut i 1987 fra Ergoterapeutuddannelsen i Næstved 

Det er blevet til mange kurser i gennem årene. Få af dem nævner jeg her:

 Siden 1989 har jeg løbende deltaget i kurser arrangeret af Ergoterapeutforeningen i Danmark. Med undervisning af danske og udenlandske ergoterapeuter og forskere.

 I 2006 har jeg gennemført et efteruddannelseskursus i ”Grafomotorik” , om barnets evne til at foretage en flydende håndskrift.

 I 2008 har jeg deltaget i kursus i Norge om DCD, børn med dyspraksi/koordinationsvanskeligheder.

Flere gange har jeg deltaget i Konference om Sensory Processing Disorder (SPD) i henholdsvis Boston og Seattle i USA

I 2012 gennemførte jeg Theraplay grunduddannelse og er nu i gang med et længere varende efteruddannelsesforløb, hvor jeg planlægger at blive færdig certificeret i sommeren 2017

 

Min praksis ligger Mosevej 11 4700 Næstved. Bemærk, at der også er en Mosevej i Gelsted, som er 8 km fra Næstved - der bor jeg ikke!.