Velkommen!

På denne hjemmeside kan du læse om mig, om mine foredrag og kurser og om de forløb jeg har med børn.

Er du interesseret i at deltage i kurser om Børn og sansemotorik og sanseintegration, så hold øje med siden "foredrag/kurser". Jeg afholder kurser af forskellig varighed. Fra 1 dag til et efteruddannelsesforløb på 16 kursusdage.

Alle foredrag/kurser finder du i menuen til øverst på denne side. Tilmelding sker på tilmeldingsskema under de enkelte kursusbeskrivelser. Kurserne er for dig, der har lyst til at vide mere om sansemotorik i praksis.

Nyhedsmail: Er du interesseret i at modtage nyhedsmail kan du tilmelde dig nederst til højre. Du vil så modtage nyheder om sansemotorik, sanseintegration og om relations betydning, løbende.

Mit navn er Connie Nissen, med mailadresse: cn@sansemotorik.dk 

Jeg er privatpraktiserende ergoterapeut og har, i perioden fra 1989 til 2012, arbejdet med børn med vanskeligheder indenfor områderne:

  • sanseintegration,

  • sensoriske bearbejdning, herunder børn med sarte sansesystemer

  • motorisk udvikling,

  • kropslig opmærksomhed,

  • indlæringsvanskeligheder.

Siden 2012, hvor jeg påbegyndte mit efteruddannelsesforløb indenfor Theraplay, har jeg primært arbejdet med børn med tilknytningsforstyrrelser, hvilket vil sige, at der hovedsagligt er tale om børn, der bor i plejefamilier eller på døgninstitutioner. Mine erfaringer med børns sanseintegration og den sansemotoriske udvikling vil dog altid være en del af min faglige indsats.

Jeg tilbyder
Undersøgelser af børn i alderen få måneder til 17 år.

Rådgivning og vejledning til forældre, plejeforældre og personale

Undervisning af diverse faggrupper med fokus på sanseintegration og relationers betydning

Foredrag

Kurser afholdes i egne lokaler eller ude i kommuner og institutioner af forskellig varighed: fra en dag til 5 dage.

 

Du kan også finde mig på Facebook.
 

Min faglige baggrund

Autoriseret ergoterapeut i 1987 fra Ergoterapeutuddannelsen i Næstved 

Det er blevet til mange kurser i gennem årene. Få af dem nævner jeg her:

 Siden 1989 har jeg løbende deltaget i kurser arrangeret af Ergoterapeutforeningen i Danmark. Med undervisning af danske og udenlandske ergoterapeuter og forskere.

 I 2006 har jeg gennemført et efteruddannelseskursus i ”Grafomotorik” , om barnets evne til at foretage en flydende håndskrift.

 I 2008 har jeg deltaget i kursus i Norge om DCD, børn med dyspraksi/koordinationsvanskeligheder.

Flere gange har jeg deltaget i Konference om Sensory Processing Disorder (SPD) i henholdsvis Boston og Seattle i USA

I 2012 gennemførte jeg Theraplay grunduddannelse og er nu i gang med et længere varende efteruddannelsesforløb, hvor jeg planlægger at blive færdig certificeret i sommeren 2017

 

Min praksis ligger Mosevej 11 4700 Næstved. Bemærk, at der også er en Mosevej i Gelsted, som er 8 km fra Næstved - der bor jeg ikke!.