28 aug 2017

Dubleringskursus i Næstved: 2 dage om "Børn, sansemotorik og rytmik" d. 28. og 29. august 2017

Dette 2 dages kursus afholdes i Næstved og er for alle, som arbejder med børn i alderen 1 - 5 år!

Har du interesse for børns sansemotoriske udvikling og rytmik og musik, så er kurset sikkert noget for dig.

Her er fokus på sanseintegration, bevægelse, musik, rytmik og børns hjerner.

De 2 undervisningsdage, som rytmikpædagog Annette Møs og børneergoterapeut Connie Nissen står for, er en kombination mellem teori og praksis.

Kurset er præget af glæde ved at arbejde med relationer kombineret med bevægelseslege, respekt for det enkelte barns mod og lyst til at deltage og justering af de enkelte lege og aktiviteter, så alle børn kan deltage på deres funktionsniveau.

Kurset har fokus på børns sensoriske accept, evnen til at samarbejde, motorisk sikkerhed, rytmiske forløb med viden om hvordan vi bedst vælger hvilke sange og lege til hvilke børn.

Kurset er rettet mod alle børn i alderen 1 - 5 år og der er både fokus på børnegrupper og på de enkeltintegrerede børn. Alle får både sange og legene i et kompendium med hjem.

Kursusadressen er:
Mosevej 11
4700 Næstved
. (Bemærk det er ved havnen i Næstved - og IKKE 8 km. udenfor Næstved, hvor der også er en Mosevej!)

Kursusdagene starter kl. 9.00 og slutter kl. 15.30 - Bemærk: der er morgenmad fra kl. 8.30 Kurset finder sted mandag d. 28. og tirsdag d. 29. august 2017. Prisen er 2990,- kr. med fuld forplejning og masser af materialer. Tilmeld dig hurtigt, så er du sikker på at få en plads. Seneste tilmelding er d. 15. august 2017.

Brochuren herunder hedder 3x2 dage i foråret. Det er så blevet til 5x2 dage (da både dublering sker i både Fredericia og Næstved) men her kan du læse en lille introduktion til to-dages kurset.