Kommende arrangementer

Her er vores kommende aktiviteter.

26 nov 2019

Kursusdag om dagplejens børns sansemotoriske udvikling, herunder om de 0 - 3 årige børns evne til at bearbejde sensoriske stimuli, arousalregulering og deres motoriske sikkerhed. Gode sunde samspils betydning for børn udvikling vil blive inddraget ligesom der vil være fokus på børns hjernemæssige udvikling.

5 dec 2019

Kursusdag nr. 3 af 5 for pædagoger i Gentofte Kommune, med fokus på børns sensoriske, motoriske og følelsesmæssige udvikling. Herunder om børns hjerner og om børns evne til at være velreguleret både indenfor arousal og følelsesmæssig regulering. Iagttagelses redskaber, aktivitetsforslag samt miljøet betydning for børns udvikling vil blive inddraget.

6 dec 2019

Kursusdag nr. 4 af 5 for pædagoger i Gentofte Kommune, med fokus på børns sensoriske, motoriske og følelsesmæssige udvikling. Herunder om børns hjerner og om børns evne til at være velreguleret både indenfor arousal og følelsesmæssig regulering. Iagttagelses redskaber, aktivitetsforslag samt miljøet betydning for børns udvikling vil blive inddraget.

11 dec 2019

Kursusdagen har fokus på børn med særlige behov. Deres evne til at foretage god og tilstrækkelig sanseintegration samt vigtigheden af gode samspil vil være det centrale på kursusdagen.
Kursdagen vil give deltagerne en forståelse for, hvor stor betydning sensoriske bearbejdning kan have for børnenes trivsel og til at opnå gode samspil.

Sider