Udtalelser fra kunder

Connie Nissen holder 100 foredrag/kurser om året og de er populære. 
 

Alle er meget rosende om dit oplæg!

Du er skarp, eksemplificerende og humoristisk. Rigtig godt! 

Deltagernes kommentarer er entydige: Kæmperos for et godt og meget inspirerende oplæg. De positive kommentarer står så at sige i kø ”Super inspirerende” – ”Meget levende” – ”Lærerigt om sammenhængen mellem krop og psyke” – ”Connie gav meget viden fra sig – jeg skal helt sikkert hjem og afprøve nogle ting…” ”Jeg fik sat ord på rigtig mange dagligdags situationer samt ny og videreudviklende viden…”

"Tak for et virkelig godt kursus. Her er lidt rosende ord fra dagplejerne: Levende, inspirerende, lærerigt, brugbart, lyttende, spændende og aldrig kedeligt.

Bare lige så du også ved det.

Håber på at vi en anden gang får glæde af dig."

Fra et 2-dages kursus for dagplejere

Hej Connie

Tak for dit fantastiske foredrag. Din viden og din formidling er fyldt med professionalisme og hjerteblod. Vi har fået så mange tilbagemeldinger fra forældrene, som tilkendegiver, at det gav dem noget at tænke over, men også en masse de kunne handle på. Stor tilfredshed.

 


Hej Connie

Jeg har lige brug for at sige tak til dig for et skønt foredrag i Aalborg i tirsdags. Selvom det for mig er meget kendt stof, så er du bare så inspirerende, og der drypper guldkorn fra dig, lige til inspiration og brugbarhed i eget arbejde.  Du er en formidabel formidler

Vi fik mange af Brønderslev kommunens støttepædagoger og PPR folk med til foredraget ved at reklamere for vore "guru"

Var lige inde at snuse på den facebook side. Er fra nu af fast læser

 

 

Med venlig hilsen

 

Charlotte

"Inspirerende at teori og praksis er blevet så godt sammenkædet, at der konstant har været en rød tråd i undervisningen."